Eat, Meet and Greet

nieuw - www.culiparade.nl

By

nov 26, 2015 Geen categorie 0 Comments

Nieuw of nieuws? Allebei!

CuliParade is in de lucht én op de grond. Zoals op de homepage al staat te lezen is CuliParade een initiatief van verschillende foodtruckers. Niet zo maar een paar foodtruckers, stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers die meer dan fulltime met hun bedrijf bezig zijn. Die op jaarbasis gigantische aantallen monden te eten geven. Gezamenlijk gaan er meer dan 250.000 items over de toonbanken!

Culiparade is voor die bedrijven die hun gasten (personeel – klanten/relaties) eens echt in de watten te leggen maar dan zonder enorme opsmuk van grote hallen met gedekte tafels. Festivalgevoel, ken je dat? Nou dat! Kijk in de fotogalerij om een stukje sfeer mee te krijgen!

waarom Culiparade?

CuliParade is ontstaan uit de gedachte dat je met samenwerken meer bereikt!
Wij zijn geen ‘onafhankelijke’ evenementenorganisatie maar een samensmelting vanuit passie.
Wij berekenen geen afdrachten aan onze deelnemers. En jij als klant hoeft bij ons natuurlijk niet te betalen voor een voorstel.

jouw voordeel?

Het voordeel is helder en transparant. Net als onze denk- en werkwijze. Wij zijn zo gek van lekker eten dat we er ons werk van hebben gemaakt omdat wij vinden dat iedereen onze fantastische gerechten moet hebben geproefd! CuliParade regelt alles namens deze ondernemers. Niet omdat ze het zelf niet zouden kunnen maar om het jullie gemakkelijk te maken. 1 contactpersoon die van de hoed en de rand weet, exact begrijpt wat jij wilt en wat de foodtruckers nodig hebben en natuurlijk 1 duidelijke factuur. Scheelt jou in tijd en administratieve last!

Weten wat het kost? Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan!

Wil je een keer komen kijken bij een foodfestival waar wij onze kunsten vertonen? Stuur dan een mail naar lekker@culiparade.nl

Leave a Reply